Navigáció
Eladó Családi ház, Sarud
Alapterület 160 m2,  1 079 m2 telek
Szobák száma 7
57.9 millió Ft
Adatlap száma 20000017
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Építési mód: Vegyes
  • Állapot: Felújított
  • Telekméret: 1 079 m2
  • Külső állapot: Felújított
  • Fűtés: Cirkó
  • Kilátás: Udvari
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Komfort fokozat: Összkomfort
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van, saját vízórával
  • Gáz: Vezetékes gáz
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

Otthonosság, minőségi vidéki hangulat a Tisza-tónál


***Igazi nyugalom szigete a természet és a víz közelében***
 
A Tisza-tó élményfalujának nevezett Sarudon eladó egy 160 m2-es családi ház, mely vendégházként is kiválóan üzemeltethető két különálló apartmanjának köszönhetően.
 
A HÁZRÓL:
 
Nosztalgia a modern kor igényei szerint. A parasztház az 1970-es években épült beton alapra, vályog-tégla vegyes falazattal, mely a nyári napokon igazán kellemes, hűs hőérzetet nyújt a pihenőknek. Az ingatlan 2020-ban teljes körűen fel lett újítva, kialakításra kerültek az önálló apartmanok. Az épület összközműves. A födém le van hőszigetelve. A ház kétrétegű üvegezésű fa ablakok rendelkezik. A fűtést bosch gázcirkó kazán biztosítja radiátor hőleadókkal.
 Az egyik lakrész 55 m2: két hálószobából, egy fürdőszobából és egy amerikai-konyhás étkező-nappaliból áll (4 + 1 fő elszállásolására alkalmas). A másik apartman 75 m2-es, mely három hálószobából, egy fürdőszobából és amerikai-konyhás nappali étkezőből áll (6+1 fő elszállásolására alkalmas). További bővítési lehetőség áll rendelkezésre, ugyanis jelenleg az épületben található egy 30 m2-es gazdasági helyiség, melyből kialakítható további egy stúdió apartman is.  
 
A ház egy 1079 m2-es telken helyezkedik el, melyen lehetőség van tovább bővíteni a szálláshely kapacitását.
Az ingatlan csendes, szépen rendezett utcában található, gondozott szomszédos házakkal körbevéve.
A szálláshely a falu központjában elhelyezkedő templomtól és a Sulyom étteremtől mindössze néhány perce, a strandtól pedig 2 km-re helyezkedik el.
 
Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal költözhető. Az ár magában foglalja a beépített bútorok árát. A további bútorok, dekorációk és az üzemeltetéshez szükséges textíliák megvásárolhatók, ezek külön megállapodás tárgyát képezik. Mivel az ingatlan évek óta szálláshelyként üzemel, kiépült vendégkörrel rendelkezik. Itt nem csupán egy ingatlan megvételéről van szó, hanem egy vállalkozásról, amely azonnal hasznot tud termelni. A vendégháznak honlapja van, social media felülete (több mint 1000 követővel), szállásfoglalási oldalakon is megjelent. A szálláshely startra készen áll, hogy vendégeket fogadjon, melyhez a jelenlegi tulajdonos az új tulajdonosnak szívesen nyújt segítséget, hogy valóban azonnal jövedelemtermelő legyen az üzemeltetés.
 
SARUDRÓL ÉS A TISZA-TÓRÓL:
 
A Tisza- tó az ország második legnagyobb tava, a természetet és a vidéki életet kedvelő vendégek egyre népszerűbb célpontja. Nem csupán a mérete miatt meghatározó ökoturisztikai látnivaló (területének egy része a Hortobágyi Nemzeti Park területe), de tagolt vízfelületeivel, rendkívül változatos állat- és növényvilágával rabul ejti a látogatót.
Az élményfalunak nevezett Sarudon folyamatosak a fejlesztések, mely nemcsak a strandolás és hajózás, de a gasztronómia szerelmeseinek is kedvez. Itt nyitott meg az elmúlt években Közép-Európa legnagyobb Aquaglide vízi élményparkja, Magyarország első komplett vízijátszótere.
A Sulyom Tájétterem pedig nem egy hagyományos működik, hanem egy különleges gasztronómiai attrakció, ami 4 évszakos működésével, közösségi programjaival és a magyar hagyományokra épülő, de a megszokott ételeket modern felfogásban újra- értelmező Slow Food konyhájával különleges és vonzó színfoltja a Tisza-tónak.
 
A legújabb, jelenleg folyó beruházás a településen, az ÖkoPort Klubkikötő és Vízifalu létrehozása, melynek célja egy olyan sportkikötő és pihenőhely megvalósítása, ahol a hangsúly az aktív időtöltésen, elsősorban a vitorlázáson, a horgászáson , a túrázáson, a lakóhajók és nyaralók kiszolgálásán van.
 
 
Amennyiben felkeltette érdeklődőést ez a kiváló befektetési lehetőség egy folyamatosan feltörekvő lokációban, keressen minket bizalommal, akár hétvégén is!

Térkép

network solutions vs ipage